Hae auktorisointia

Kun olet tutustunut pätevyyskriteereihin, voit hakea Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä sähköisellä hakulomakkeella. Lomakkeelle täytetään olennaiset tiedot työkokemuksesta ja koulutuksesta sekä projektiosaamisesta. Nämä todennetaan todistusliittein. (ks. tarkemmat tiedot pätevyysvaatimuksista)

Tarvittavat tiedot täytettyään hakija lähettää hakulomakkeensa tarkistettavaksi ISA:an. Hakemus hyväksytään, jos koulutusta ja työkokemusta on riittävästi ja projektiosaaminen on edellytysten mukaista.

Hyväksynnän jälkeen hakija pääsee ilmoittautumaan juridista osaamista mittaavaan tenttiin. Tenttiin ilmoittaudutaan sähköpostitse.

Jos sinulla on ongelmia hakemuksen täyttämisessä tai muita kysymyksiä hakemukseen liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse antti.kumpulainen@isayhdistys.fi.

Vuoden 2024 tenttiajat 

Vuoden 2024 valtakunnalliset tenttipaikkakunnat ja tenttipäivämäärät alla. Tarkat tenttipaikat täsmentyvät myöhemmin riippuen tenttiin ilmoittautuneiden määrästä.

  1. Tampere 5.4.2024 klo 10.00. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
  2. Turku 3.5.2024 klo 10.00. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
  3. Jyväskylä 7.6.2024 klo 10.00. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
  4. Isännöintipäivät Tampere 18.9.2024. Kellonaika ja tenttipaikka ilmoitetaan myöhemmin.

ISA ohjeistaa lähempänä tenttiajankohtaa tarkasti kaikkia tenttiin ilmoittautuneita, miten tenttitilaisuus järjestetään turvallisesti ja mitä osallistujien tarvitsee tilaisuuteen saapumisessa ja paikanpäällä huomioida.

Voit ehdottaa muita ajankohtia, mikäli valmiiksi suunnitellut tenttipäivät eivät sovi. Lisäksi voit tiedustella mahdollisuutta järjestää tentti esimerkiksi omalla työpaikallasi, jos haluaisit suorittaa tentin toisella paikkakunnalla.

Auktorisoinnin hinta

Auktorisoinnin hinta koostuu auktorisointimaksusta ja vuosimaksusta. Maksuilla katetaan auktorisoinnin kustannukset.

Vuonna 2024 auktorisointimaksu on 150 euroa. Auktorisointimaksu sisältää ensimmäisen vuoden vuosimaksun. 

  • Vuosimaksu 150 euroa