Hae auktorisointia

Kun olet tutustunut pätevyyskriteereihin, voit hakea Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijan täytyy ensin rekisteröityä järjestelmään. Lomakkeelle täytetään olennaiset tiedot työkokemuksesta ja koulutuksesta sekä projektiosaamisesta. Nämä todennetaan todistusliittein. (ks. tarkemmat tiedot pätevyysvaatimuksista)

Tarvittavat tiedot täytettyään hakija lähettää hakulomakkeensa tarkistettavaksi ISA:an. Hakemus hyväksytään, jos koulutusta ja työkokemusta on riittävästi ja projektiosaaminen on edellytysten mukaista.

Hyväksynnän jälkeen hakija pääsee ilmoittautumaan juridista osaamista mittaavaan tenttiin.

Auktorisoinnin hinta

Auktorisoinnin hinta koostuu auktorisointimaksusta ja vuosimaksusta. Maksuilla katetaan auktorisoinnin kustannukset.

• Auktorisointimaksu 400 e (sisältää ensimmäisen vuoden vuosimaksun)
  • Vuosimaksu 150 e

Isännöintiliiton jäsenyrityksissä työskentelevät isännöitsijät saavat auktorisoinnista alennusta seuraavasti:

• Auktorisointimaksu -100 e
  • Vuosimaksu – 50 e