Koko porukka kerralla tenttiin

OP-Kiinteistökeskus Kainuuseen saatiin kerralla seitsemän uutta auktorisoitua isännöitsijää.

Auktorisoidut isännöitsijät Ville Valtanen, Sami Haverinen, Pasi Sivonen, Merja Heikkinen ja Markku Vesterinen.

Peräti seitsemän isännöitsijää auktorisoitui marraskuussa Kajaanissa järjestetyssä tentissä, joka pidettiin OP-Kiinteistökeskus Kainuun toiveesta. Yrityksen isännöitsijät päättivät hakea auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä yhtä aikaa ja saivat näin porukan kokoon tentin järjestämiseksi omalla paikkakunnallaan.

Isännöintipäällikkö Sami Haverinen OP-Kiinteistökeskus Kainuusta kertoo, että kolme yrityksen isännöitsijää oli ehtinyt saada nimikkeen jo aiemmin, ja nyt lopuillekin kymmenestä isännöitsijästä haluttiin hankkia auktorisointi.

– Tämä on meillä strateginen valinta, jolla tavoitellaan asiantuntijuuden osoittamista asiakkaiden suuntaan, sanoo Haverinen.

Tenttiin oli valmistauduttu edellisellä viikolla käymällä kysymyksiä muutamana aamuna toimistolla läpi. Valmistautuminen kannatti, ja nyt auktorisointeja on jo juhlittu yhteisillä kakkukahveilla. Jatkossa yritys aikoo hyödyntää auktorisointeja esimerkiksi asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastatessa.

Isännöintiliitto järjestää kiinnostuksen mukaan Auktorisoitu isännöitsijä -tenttejä ympäri Suomen, kunhan osallistujia tulee tarpeeksi.

Artikkeli on julkaistu Isännöinti-lehden numerossa 9/2018.